aku hazel si shutterbugs! smile....

Friday, May 7, 2010

hari friday

helop... arini ari jumaat.. 
bangun pagi 
gosok gigi
siap mandi
pakai baju
bakar roti 
kunyah lagi
..............

aku tak mengerti... statment apakah di atas?
oh... itu rutin....

lepas semua umat selesai solat jumaat.. aku terus ke alor star.. ada keja..
sewaktu kat Plaza.. aku teringat nak send email dekat Cargas...
beliau nak contoh resume.. maka sepantas kilat aku melangkah ke CC berhampiran...
aku masuk... dan aku duduk di hadapan PC.. jiran sebelah kiri aku ialah seorang perempuan yang secara harfiahnya... memang kushuk habis melayan facebook.. manakala di sebelah kanan aku ialah lelaki....

ah.. aku tak peduli... aku mula login ke yahoo dan teruskan proses menghantar resume pada CArgas....

setelah selesai je aku send.. mata aku jeling ke kiri dan kanan.. ahkak sebelah ne memang dari tadi layan habis facebook. maka perhatian aku beralih ke kanan.. owh.. mamat sebelah ne layan youtube.. semenjak tadi lagi.. tapi tak tahu video apa yang di tonton...

aku beralih ke hadapan sambil log in masuk ke account fesbuk sendiri.. beberapa ketika kemudian.. aku toleh kekanan. mata aku hampir tersembul keluar dan sedikit kaget dan terkujat.. APAKAH?????

ish... video apa mamat ne tonton... terang-terangan aku nampak t***k , segala lurah, humps and lumps yang gebu gebas dekat screen 19 inci tu... giler pervert mamat sebelah ne.. kalo nak layan pon beragak la.... kaver sket... mood aku nak ber facebook tergendala... potong habis.. vavi nye mamat ne.... tak segan silu siap buat FULL SCREEN sey.. aku cem nak tekan je butang "esc".....
lepas satu video.. lagi satu dan seterusnya dia layan.. aku tak pandang langsung muka PERVERT tu.... 

tetiba deringan telepon berkumandang dalam mode volume 5 maybe.... bergegara ear drum aku... sekali aku dengar suara milik beliau... ish....  biar betik.. dengan beranikan diri aku toleh dan pandang beliau... seorang lelaki dalam lingkungan 25 ke atas mungkin... lelaki tu sifatnya terencat.. maksud aku.. ish macam tak proper cakap tapi korang tahu la terencat akal cem ne kan... masih boleh berfikir tapi diluar kebolehan mereka... memang retard la mamat sebelah aku.. but still nak tonton video XXX dekat youtube or red tube or hentai gatai kat public .... tapi tu la... kalo individu cem tu, desire atau curiosity diorang sangat la tinggi... tapi... arghh... GELIMAT... dengan kadar segera aku logout dan blah dari CC tu.... dan kembali ke pangkuan member aku kat ground floor....

seram seh... yang tadi tu macam dikira ganguan seksual ye tak.. sebab time mamat tu jawab tepon, dia mention bout video.. lantas beberapa pasang mata memerhatikan gelagat mamat tu.... awek yang dok layan facebook tadi terus tak selesa bilamana terlihat boobs yang size XXX kat screen 19 inci tadi... mesti dia pun nak blah cepat.. giler la.....


aduh...


owh.., sepekara lagi ... setiap kali aku drive aku selalu teringatkan satu nama... BRO SHAM....macam ada kasi kesan la kat aku. semoga arwah tenang di sana.. Al-Fatihah.....


p/s: aku sakit perut lately..... beri-beri gitu.. heheheh

3 comments:

shapikapikabon said...

retard retard.
cakap je la suara stim.HAHAHA. :D :D

p.s : aku teringat gak. :)

Boneka Tak Sakit Self-ProClaim CasaNova said...

hahah.. bapak xmalu!
entah lah no komen la..

Kapten said...

cuba ko terangkan lagi apa yg dia nampak

terangkan dengan detail



Latest Entri: Ciri Wanita Yang Menawan Lelaki