aku hazel si shutterbugs! smile....

Tuesday, April 27, 2010

Bill Kaulitz lelaki cantik

sebenarnya aku tak lah ikot sangat perkembangan atau pengecutan band Tokio Hotel ne.tapi sementelah khabar dari media mengatakan yang diorang nak turun KL nak wat konsert bagai... maka secara automatic nya  meletop habis lagu diorang kat radio... ARTIST ON FIRE.... howt doh...

kalo dulu aku tahu la akan exist nya band ne.. tapi tak tahu pulak asalnya dari mana...  siapa penyanyinya... ada kembar kah beliau dan macam-macam lagi.. firts time aku tengok video band ne dekat you tube... appearance , style yang make-up bagai tu.. aku assume diorang ne band emo.... terus ubah channel lain... hehehe...

satu hari aku dengar lagu band ne dekat radio... apakah tajuk nya... World Behind My Wall kot.... tetiba macam nak google pulak band ne.. ekspeseli  dekat vokalis nya.... gegoogle punya google... dapat la nama pakwe ne... hehehe...

lepas tu aku google youtube lak. nak tengok vedio Automatic... masa aku view clip vid, aku terasa tertarik dan menarik melihat "keayuan" Bill Kaulitz.... sambil bermonolog " giler cantik laki ne"

serius... Bill kau memang lelaki cantik... aku macam melting like a butter melihat ketajaman mata beliau, kemancungan hidung beliau, pipi yang licin lagi gebu... owhhhhh... da bom!!!!

genetic sape lah dier dapat?!!!!

kau memang lelaki cantik......(ini patung ne)
 cem pompuan.cantik betul.... 
aku tak tipu kan...? serius.... ne....


makep-up tang mata tu memang memukau la.... awww....pakej lengkap la Bill ne.. hehehe nak ngomel lebih2 tabley... marah pulak peminat Bill kat aku nanti....

p/s: ade lagi tak laki canti kat dunia ne?... tell me!.....

6 comments:

Kapten said...

halusnya kulit dia

rotkappchen said...

aku dulu sgt terkejut tgk gmbr dia..aku igt perempuan masa zaman lagu rette mich dia, shrei dia suma..kawan2 aku yang ajak aku..mmg best gila suma lagu2 dia..first aku tgk dia pun terkejut gak..igt avril..rupanya bill..and sedey gila aku xdpt tgk dia 1 may..sbb aku ada hal :(

ain fathihah said...

adehh..tercabar kecantikkan saya sebagai perempuan..hehe

Anonymous said...

I would like to exchange links with your site hazelruslan.blogspot.com
Is this possible?

Anonymous said...

paris hilton
And Megan Fox is one of those women who use a vibrator to get off if ever she finds herself alone and without a fuck buddy. In this post, I included these hardcore images of Megan Fox fucking herself with her favorite sex toys. megan fox naked
megan fox naked , megan fox naked
http://plone.org/author/jblackjms , http://profiles.tigweb.org/peterblack294
Megan has the press fooled. When we read those magazines we wish we worked with that woman. Megan knows how to work her smile for the press. Those writers should try being on set for two movies, sadly she never smiles. The cast, crew and director make Transformers a really fun and energetic set. We’ve traveled around the world together, so we have never understood why Megan was always such the grump of the set? megan fox naked
megan fox naked , megan fox naked pictures
http://peterblack294.typepad.com/blog/2010/08/megan-fox-naked.html , http://meganfoxnaked.pbworks.com/
Earlier this week, Wendie reported that Harvey once again failed to deliver his token of affection when coverage of Michael Jackson’s death bumped the Fox segment on the Today show. But it turns out that Kodak had never made arrangements for him to meet Fox in the first place. According to the Today Show, “Harvey was never scheduled to appear and we don’t plan to have him on.” megan fox fully naked
megan fox naked , megan fox naked
http://mrfox394.vox.com/library/post/megan-fox-naked.html , http://paris-hilton-sex-tape.com/2010/08/15/megan-fox-naked
megan fox naked At the young age of thirteen, Megan Fox won multiple awards at the 1999 American Modeling and Talent Convention in Hilton Head Island, South Carolina. A little later Megan Fox made her debut as the 'spoiled heiress Brianna Wallace' in "Holiday In The Sun" a direct-to-video film released in 2001. Megan Fox then landed the roles in television episodes of "Ocean Ave" 2002, "What I Like About You" 2003; and in 2004 ‘the prettiest face in Hollywood’ appeared in a couple of movies and three television shows. Megan appeared in "Confessions Of A Teenage Drama Queen" wherein she played the role of ‘Carla Santini’ along side another popular young actress Lindsay Lohan. She then acted in "Crimes Of Fashion" a direct-to-video movie. She also appeared in a television drama "Two And A Half Men" and had recurring roles in "The Help" as ‘Cassandra Ridgeway’ in three of its episodes, and in "Hope And Faith", a comedy drama, Megan Fox played

Anonymous said...

Hello.
test
And Bye.