aku hazel si shutterbugs! smile....

Monday, February 8, 2010

dulu la

dalam ingatan aku, pada awal tahun 2008 aku secara aktifnya bergiat sungguh on9 myspace.

by that time aku ada beberapa account social network seperti facebook dan lelain... tapi lebih aktif kepada myspace.

=================================

through myspace, aku kenal ramai member. tapi kenal keja je...

" hi! thanks for the add/approve me, comment my pic ok?".....

serius... aku kalo dapat ayat cem ne memang macam nak tojai2 je kepala lutut  mangkuk tu....
dai addaku semata2 nak suh aku koment gambar bajet myspace dia tu... bajet gud2 jeeee....

ko ingat ko market agaknya......???


--------------------------------------------------

dan satu lagi... aku tengok myspace ni macam medan pertandingan pon ade gak..... kawan dalam page orang tu sampai puluh2 ribu.. tapi aku rase dia kenal 20 - 30 orang je.....

lepas tu pulak page orang yang lagi satu ni.. die letak gambar  3 keping je.. suma gambar bajet market dan bajet comel dan bajet myspace... alah!

yang tangkap gmbr hi angle tu.. konon konon nampak cute sebab mata nampak besar...

korang tahu sekeping gambar tu ada berapa komen....?

lebih dari 2oo lebih koment setiap gambar...

BAJET MARKET LA TU.....


------------------------------------------------------------------------------------------

lagi satu,

aku cem buat satu rules pulak... konon kalo ade sesape letak aku kat top friend dier.. aku pon akan buat cemtu jugak...

dulu la.....

tapi skang aku letak kengkawan class aku je kat top friend aku tu....

............................................................................

al-kisah top friend aku lak......

dulu aku nye member myspace yg first lelaki.. org kedah jugak.. skang dah kawen . dah ade anak dah pon.... hahaha.. comel tau anak En. Hata... dah boleh jalan agak nya....

.
.
.
.
.
.
.
.
.


lepas tu ade la beberapa member yang selalu keep in touch dengan aku... time tu yang palin aku gemar keep in sentuh dengan cik leyli, boneka , pjoe , abg ady, fainor mufakirin dan lelain.....

rajin betul main YM time tu.. paling kerap dengan boneka dan pjoe la....


kalo dengan pjoe siap boleh request mp3 (beliau suka kasi lagu yg aku tak pernah dengar, di sebabkan beliau la aku minat genre indie malaysia ), lepas tu aku siap boleh korek-korek rahisa lagi.... hahahah

bukan rahsia apa pon, keje dier keje dengan company yg dok produce komik-komik tempatan dan antara bangsa yg dari jepun mahu pun korea.... Gempak kan keje beliau......

......................................................


kalo boneka pulak, aku suka kasi ayat-ayat cinta supaya beliau buat vector gambar aku yang sudah pastinya cun...... hahahah...

oh aku jatuh cinta....

oh! boneka.... aku sakit....... sakit ati sebab tak dapat master vector lagi... ko tamau ajar aku ye????

tapi tengkiu la sebab ko buat vector yang kasi aku sayang kat ko.....

 

 simbolik gambar ni ialah, aku cem crush dekat Encik Cameraman TV9

"owh abang camera man.... bile boleh date?..."




 
jom g date....


------------------------------

setakat ni.. aku rasa boneka la paling keep in touch ngan aku... abg BOneKa.. I lap U.....





........
........
........


dalam tempoh 3 tahun ni.. banyak sungguh aku dapat hasil daripada social network.... 

dapat ilmu, dapat member, dapat pakwe , dapat info dan memacam lagi...



dah la sikit-sikit... aku nak buat kesimpulan ni...

konklusi bagi semua di atas ialah....... erm.... aku tatau le.. hehehe...

pape pon mari kita hayati always favorite song aku.... thanks to abang Pjoe sebab kenalkan saya dengan band dari canada ni......

mempersembahkan Daphne Love Derby




p/s: vokalisnya i like... aku tak tahan tgk org yang mata sepet ni....tergoda tau..... MEOW.....





2 comments:

Boneka tak sakit said...

hahahh :P tergelmer kejap! sama2 zel. menemani ku sepanjang zaman myspace :)) lwk je..

Ah Fatt said...

ni meluahkan perasaa kat boneka ni