aku hazel si shutterbugs! smile....

Wednesday, February 24, 2010

hepi besday daddy

entri kali ni aku nak dedikasikan kat ayah aku sempena besday beliau..
aku nak pos memang dah lama tapi cem berat tulang la.. hehehehe...

apa-apa pun aku nak ucapkan hepi belated birthday kat dia.....

aku tada duit riban-riban nak kasi hadiah kat dia......

aku express felling aku dengan cara di bawah:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
...........................................
.
.
.
.
.
.
.
.
.

sayang sama ayah kite


gambar slow shutter di atas aku tangkap guna camera aku ok.. tak main la photoshop.. heheheh ....


2 comments:

Monkey D Luffy said...

camana leh tangkap pic cam tu?

hazel ruslan said...

senang je tangkap gamba cem ne...

place DSLR dekat tripod....

lokasi adalah bilik yang gelap.. elak kan sebarang cahaya memasuki bilik gelap itu..

set kan pada camera anda mode manual pada kadar shutter 30 secon dan ISO 4oo..

set kan timer 10 saat...

untuk membentuk perkatan ...

gunakan torchlight kat hempon....

bila kamera dah ready....

mula la melakar dalam gelap.. hasilnya seperti di atas....


hahahahahha...