aku hazel si shutterbugs! smile....

Wednesday, January 20, 2010

ko bile nak kawen hazel?.....

"ko bile nak kawen hazel?" tanya Shazwani Shary....

"erk... soklan apakah itu?" aku reply......

><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><<><><><><

bila dapat soklan cem tu, aku senyum ja... hahahah gila apa..cem muda ja lagi aku ni. aku hati muda , jiwa muda, otak muda... tapi ... hahahahhaa....


awal tahun ni aku akhirnya berjumpa dan ketemu sama long time no see friend...... si Along! dah ada anak sorang ar... last aku jumpa beliau time beliau first ngandung..... aku cem tak caya sebab beliau cem kawen pada usia yg agak muda... erk... aku tak sempat ke kenduri couple ni.... ermmmm...


masa zaman politeknik aku satu class dan satu rumah sewa dengan Along.. hahahah tapi dia drop out poli waktu part 4... erk.... sayang....


aku habis  saja poli aku dapat tahu yang dia dah kawen... lepas tu masa aku keja dengan ayah aku, aku jumpak dia sekali.. time tu dah ngandung beberapa bulan dah. lepas tu aku pon masuk IKBN. hari first aku daftar IKBN pada 6 januari tu, Hafiz si hubby nye along call aku cakap Along dah selamat bersalin.. alhamdullillah baby boi yang sehat dan comel cem along...


aduh.. dah dapat anak seh....


pertemuan pertama aku dengan Along pada awal bulan ni lancar la. family ni kiut je.. hahahah.... aku pandang dia ngan hubby serta anak yang baru setahun usia nya aku mampu senyum dan ketawa kecil je....


untuk rekod Along member poli first yang kawen dulu dan diikuti oleh Wani Otai lepas tu illah dan sesapa saja la yang dah sampai seru tu agakanya.. tolong bagi tau r........




"bila nak ada pakwe ni?"... "hey... sapa nak jadi pakwe angkat aku? kehkehkeh....."

1 comment:

Boneka tak sakit said...

pakwe angkat kerja dia apa!! aku xleh buat kerja2 beraty nie huhuhu.,.